Angriberen Robert Lewandowski har indrømmet, at han ikke vil til Manchester United denne sommer. I stedet har han en anden destination i tankerne. Læs om den lige her. 

I følge den polske sportsjournalist Tomasz Wlodarczyk, der har udtalt sig om angriberens situation i fodbold til Onet Rado, kan Lewandowski måske være fortid i Bayern München.

I følge ham ønsker Lewandowski ikke at skifte til Premier League klubben Manchester United. Der har ellers været rygter om, at de var interesseret i at hente angriberen denne sommer.

Robert Lewandowski har haft en forrygende sæson hos Bayern. //Getty

I stedet har landsholdsspilleren længe haft et godt øje til den spanske storklub Real Madrid. Dog er der også rygter om, at den franske storklub og Ligue 1 klub PSG er interesseret i stjernen. Bayern forventer lige nu, at parisanerne kunne komme med et bud når som helst.

Real Madrid vil ikke hente stjerner

Real Madrid er dog Lewandowskis drømme destination. Og de har bestemt også kapitalen til at hente en angriber som ham. Cristiano Ronaldo er jo netop skiftet fra Madrid klubben til Juventus for omkring 1 milliard kroner.

Lewandowski er en af de få spillere, der rent faktisk kan udfylde Ronaldos rolle i Madrid. Han har lavet 151 mål i 195 kampe for Bayern München siden han kom til klubben i 2014.

Flere medier har dog efter Ronaldos skifte slået fast, at deres transferpolitik er ændret. Det betyder, at de nu ikke er interesseret i at hente kæmpe stjerne og bruge flere milliarder kroner på spillere hver eneste sommer. I stedet vil de hente unge, lokale talenter og selv udvikle dem til stjerner i klubben.

Eksempler deraf tæller Marco Asensio, Isco osv.

Der er dog rimelig lang tid til at tage sådan en beslutning. Premier League transfervinduet lukket den 9. august, mens det franske og det spanske først lukker i slutningen af august.