Ligastilling

Fodbold er fantastisk og spændende, men ikke alt fodbold er lige. Nogle ligaer er mere spændende end andre. Hos Fodboldspilleren.dk har vi lavet et lidt andet approach i vores oversigt over ligastillinger, hvor vi giver et historisk approach til liga stillinger.

Jo vi har naturligvis også de mest opdaterede ligastillinger og resultater…

Men det er interessant at se udviklingen i ligaerne. Til at starte med fokuserer Fodboldspilleren.dk på bevægelser i dette årtusinde, men der har eksisteret top ligaer helt tilbage fra slutningen af 1800 tallet. På sigt vil vi gerne have alle disse ligaer med.

Nedenfor kan du se en oversigt over de ligastillinger vi følger her på siden.

Liga stilling oversigt:

Superliga stilling – Vores primære fokus på fodboldspilleren er de europæiske topligaer, men naturligvis har vi også et overblik over Superligaen. Kampe, resultater og stillinger. Det kan du finde mere om via klikke på det indledende link med Superliga stiling.

Premier League stilling – Den hårdeste liga i verden er Premier League, og du kan finde stillingen i Premier League her via linket, der også indeholder data om kommende kampe og resultater i Premier League.

La Liga stilling – De to bedste hold i verden spiller i La Liga, og du kan her finde resultater fra La Liga og opkommende kampe samt den nuværende stilling i La Liga her.

Bundesliga stilling – Bundesligaen har de seneste 15 år udviklet sig fra at være en middelmådig liga til at være en superstærk liga, hvor topholdene (næsten) matcher holdene i toppen af La Liga og Premier League.

Der vil løbende blive tilføjet nye ligaer udfra kriterier som relevans og styrke. Den italienske Seria A er et meget godt bud på den næste ligastilling, der kommer på listen, og den hollandske æresdivsion og den franske Ligue 1 er også naturlige valg. Derefter er der også den norske, svenske, portugisiske og tyrkiske liga, der ligger og bobler.