Tyske Mesut Özil er en af de spillere, som det rent faktisk lykkedes Arsenal at hente. (Getty Images)

Tyske Mesut Özil er en af de spillere, som det rent faktisk lykkedes Arsenal at hente. (Getty Images)

Det engelske sportsmagasin, 101greatgoals, har lavet en startopstilling bestående af spillere, som Arsenals træner, Arsenal Wenger, efter sigende var meget tæt på at skrive under med.

For nyligt dukkede der en historie op om Kingsley Coman, som angiveligt var meget tæt på at skifte til Arsenal, men han skiftede i sidste sekund til italienske Juventus i stedet for. I øjeblikket er han dog lejet ud til tyske FC Bayern München.

Selv udtaler Wenger om historien:

“Vi prøvede virkelig at gøre alt for at hente ham (Kingsley Coman, red.). Transferen var næsten ved at finde sted, men han foretrak Juventus i stedet for.”

Det er ikke første gang, at Wenger har udtalt noget lignende til pressen, så derfor har vi samlet en liste af spillere, som kunne danne rammen om et Arsenal-hold anno primo december 2015.

(Arsenal XI – 3-5-2)

Målmand: 

Joe Hart

Forsvar: 

Vincent Kompany

Roberto Carlos

Raphaël Varane

Midtbane:

Paul Pogba

Ronaldinho

Eden Hazard

Lionel Messi

Cristiano Ronaldo

Angreb:

Zlatan Ibrahimovic

Didier Drogba

Mon ikke godt Arsene Wenger kunne tænke sig, at kunne vælge imellem disse spillere i dag, hvor Arsenal har masser af skader til vitale spillere, som formentlig ikke kommer til at spille ret meget af denne sæson. Blandt andre, er Francis Coquelin og Alexis Sanchez ude med skader på ubestemt varighed.