Manchester Uniteds forsvarsspiller Victor Lindelöf tænkte kun på, hvor godt det var, at han scorede forlede mod Burnley. Han sikrede nemlig holdet 1 point i stedet for 0. 

Men faktisk skrev han sig ind i historien, sammen med kun en håndfuld andre svenskere, der har scoret for Manchester United. Læs om nogle af dem her.

 

Zlatan Ibrahimović

Alles øjne hvilede på Zlatan, da den dengang 34-årige svensker valgte at skifte PSG ud med Manchester United og Premier League. Men det kom jo naturligvis til at gå rigtig fint – det gør det altid for Zlatan.

Han scorede det afgørende mål i sin debut i Community Shield og efterfølgende formåede han at lave 27 af slagsen. Og det var altså på under to år med Manchester klubben.

Han var klubbens topscorer og det var ham alle troede på, da det gik allerværst for United drengene. Han formåede at lave 29 mål alt i alt i kun 53 kampe for klubben i alle turneringer.

Jesper Blomqvist

Det er let overse Jesper Blomqvist, når man tænker på Uniteds vanvittige treble sæson i 98/99. Men den tidligere Parma og AC Milan spiller optrådte faktisk hele 38 gange for klubben i den sæson. Det vil sige, at han var en af de bærende kræfter på holdet.

Han var dog ikke en profil i sig selv. For han gjorde ikke rigtig noget væsen af sig. Han formåede kun at lave et enkelt mål for klubben. Det kom i 4-1 sejren over Everton. Og han spillede 38 kampe.

Henrik Larsson

Henrik Larsson formåede at lave hele 3 mål i kun 13 kampe for klubben. Og det var altså som anden eller tredje angriber på bare to måneder. Da han kom til klubben var både Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo foran ham, hvorfor det naturligvis ikke blev til særlig mange kampe for klubben.

Men faktisk har han også spillet i Barcelona og skotske Celtic.