Barcelonas superstjerne og femdollbete Ballon d’Or vinder Lionel Messi har indrømmet, at det er nu eller aldrig for ham, hvis han ønsker at vinde VM med sit landshold, eftersom han begynder at nærme sig enden på sin meget gloværdige karriere. 

AF KRISTIAN PARIS

Udover, at Messi selv mener, at ham og hans land, Argentina, skal vinde VM skal det være i år, så slår han også fast, at holdet ikke er favoritter til at vinde titlen dette år.

Messi kom meget tæt på at vinde den prestige fyldte titel, da holdet måtte nøjes med sølvtøjet for fire år siden og årene forinden blev i 2006 og 2010 blev de desværre sendt ud allerede i kvartfinalerne .

 

“At være så tæt på og så tabe finalen var forfærdeligt”, sagde Messi efter nederlaget til Tyskland i 2014 i et intereview med Fox Sports Argentina.

“I år vil være prøve at komme af med den dårlige smag i munden efter VM i 2014. At være så tæt på og så alligevel ikke kunne løfte trofæet i sidste ende var en kæmpe skuffelse og en kæmpe ærgerelse.

“Jeg husker den chance jeg havde for at score, og det var forfærdeligt, at jeg ikke scorede. Jeg var ikke god nok og hvis jeg havde ramt bolden på en anden måde havde jeg nok scoret. Men sådan er fodbold, og nu kan jeg ikke gøre noget ved det mere.” , slår argentineren også fast.

Argentina har ikke løftet et international trofæ siden 1986, hvor de løftede deres anden trofæ i historien. Deres første titel kom i 1978.

“Lige nu er vi ikke blandt de hold, der kan udfordre og vinde VM titlen til sommer. Der er meget bedre hold, og det kunne fx være Spanien, Tyskland, Brasilien og faktisk også Frankrig,” indrømmer Messi til slut i interviewet.