Transfervinduets afslutning nærmer sig dag for dag. Klubberne er desperate efter at lukke de sidste handler, som helst skal falde på plads inden deadline er overskredet. Herunder kan du få et overblik over de spillere, der helt sikkert er væk, før vinduet er forbi. God fornøjelse.

10: Ousmane Dembelé (Borussia Dortmund)

EPA/BERND THISSEN

Efter massevis af spekulation – som spilleren selv har været med til at skabe, fordi han i sidste uge blev set pakke en kuffert ned i sin bil – ser franskmandens skifte til Barcelona ud til at være lige oppe over. Liverpool ser ud til at beholde Philippe Coutinho i klubben, og det har tvunget Barcelona til at kigge mod nye mål, og her skulle Ousmane Dembelé lige være sagen for catalanerne, der forsøger at lukke en aftale med Borussia Dortmund i den kommende uge.

9: Kevin Wimmer (Tottenham)

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Kevin Wimmer har været en fin rotationsspiller for Tottenham Hotspur i løbet af karrieren, men østrigeren ser ud til at være sulten efter mere spilletid, da han ønsker at fortsætte sin udvikling som fodboldspiller. Den 24-årige østriger tiltrækker interesse fra West Bromwich Albion, der meget vel kan hente Wimmer for £15 mio. i løbet af denne uge.

8: Diego Costa (Chelsea)

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den spanske landsholdsspiller har angiveligt ingen intentioner om at blive i London – eller i hvert fald nogensinde mere iføre sig en Chelsea-trøje. Han ønsker at skifte til Atlético Madrid, selvom et skifte kompliceres på grund af den spanske klubs transferkarantæne, men hvor der er vilje, er der vej, og Chelsea forventes at afskibe spilleren i nær fremtid – om det bliver til den spanske hovedstad eller ej, må tiden vise.

SE OGSÅ: Transferoverblik: Sådan har din Superliga-klub ageret på transfermarkedet

Se de øvrige spillere ved at bladre