Fodbold er et forunderligt spil. Hvert år overrasker et hold altid – om det så er Leicester City i England eller Leipzig i Tyskland eller Nice i Frankrig – det er ikke til at vide. Nu giver vi jer vores bud på, hvem, der kan overraske i denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

AC Milan

(Photo by Nicolo Campo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

For en klub med en meget gloværdig historie er det nok en smule flovt at sige overraske. Men faktum er, at klubben har haft det svært i både i Europa og den hjemlige liga de seneste par år.

Men nu, efter ankomsten er stenrige kinesiske ejere, er det endelig blevet tid til Milano klubbens genrejsning.

Klubben har hentet cirka 10 nye spillere, og det kommer vi med sikkerhed til at se i klubben resultater fremover. Vi glæder os…

West Brom

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

En klub, der sæson efter sæson kæmper for at undgå nedrykning er Tony Pulis’ West Bromwich Albion.
Men efter en imponerende sommer med adskillige gode nyindkøb i form af den rutinerede lejesvend Gregory Krychowiak fra PSG og den ultimative Premier League spiller Gareth Barry. 

Wolfsburg

 (Photo by Matthias Kern/Bongarts/Getty Images)

Forventninger er nok ikke særlig høje for Wolfsburg i denne sæson, eftersom de kun lige undgik nedrykning i sidste sæson. Men truppen besidder faktisk mere talent end som så.

Sæsonen startede med at man fyrede manager Dieter Hecking og afløseren var Valerian Ismael, der bestemt ikke var den rette mand til jobbet. Derudover blev ovenstående Julian Draxler solgt. Endnu en nedtur for klubben.

Men som nævnt før, har Wolfsburg en masse skjult talent, og hvis de kan få det hele til at samarbejde tror vi på en genrejsnings fra ulvene fra Bundesligaen.