Mange kan måske se, at vi henviser til Barcelona – Neymar – PSG-salget i denne artikel. Og det gør vi også. For her er bare fire eksempler nogle klubber, der blev endnu bedre at af sælge en spiller (eller to) for en vanvittig sum penge. 

AF KRISTIAN PARIS

 Barcelona – Ronaldinho

 (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Barcelonas fans frygtede nok det værste i sommeren 2008, da Ronaldinho – kæmpestjernen – blev solgt til AC Milan, for at få kapital til at hente Busquets, Dani Alves og Pique.

Holdet manglede dog på ingen måde brasilianeren, og i 08/09 sæsonen vandt de the treble, og siden da har de bare været en af verdens bedste fodboldklubber.

 AC Milan – Kaka

 (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

I sommeren 2009 skiftede klubbens største stjerne, Kaka, San Siro ud med Santiago Bernabeu for knap 500 millioner. Ligeledes gik klubikonet Paolo Maldini på pension – så alt i alt en skuffende sæson var i vente.

Men andre profiler som Thiago Silva og Klaas-Jan Huntelaar steppede bare endnu et niveau op, og Kakas fravær var næsten ikke til at lægge mærke til.  Italienerne formåede nemlig at blive nummer tre i Serie A – præcis som året før.

Endnu bedre blev det i 2010/11, da klubben vandt deres seneste Serie A titel.

6. Shakhtar Donetsk – Henrikh Mkhitaryan and Fernandinho

Shakhtar Donetsk havde en fantastisk sæson i 12/13, hvor de vandt den hjemlige tripple: bestående af de to pokalturneringer og ligaen.

Derudover er det værd at tilføje, at de kun tabte en kamp hele året.

Derfor troede man også, at de to profilers salg, Henrik Mkhitaryan og Fernandinho ville have en stor indflydelse på holdet. Men sådan gik det ikke.

Holdet vandt året efter titlen igen, Super Cuppen og nåede til finalen i den ukrainiske pokalturnering.