I kølvandet på Real Madrids store succes de seneste par sæsoner med den tidligere spiller, Zinedine Zidane som manager, har vi taget et kig på  nogle af de andre spillere fra hovedstaden, der ligesom franskmanden har valgt at gå managervejen og blive træner for Los Blancos. 

AF KRISTIAN PARIS

Rafa Benitez

(Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

Rafa Benitez har arbejdet som manager for klubber som Liverpool, hvor han også vandt Champions League tilbage i 2005. Efter to La Liga titler med Valencia i 2002 og 2004, gik hans tid i Real Madrid ikke super godt.

Han forlod i første omgang Santiago Bernabeu efter han som spiller ikke kunne bryde igennem på førsteholdet. Han blev manager for den klub, der  ikke ville have man som spiller, i sommeren 2015. Blot seks måneder efter kom legenden Zidane og overtog rollen.

Vicente Del Bosque

 (Photo by Mark Leech/Getty Images)

Han blev spansk nationahelt, da han med det spanske landshold vandt landets første VM i 2010.

Som spiller i hovedstaden var han med til at vinde adskillige La Liga trofæer og to Copa del Rey.

Den form førte til, at han hjalp klubben med at vinde to Champions League som manager, ligesom der også blev vundet mange andre trofæer.

Alfredo Di Stefano

(Photo by Real Madrid via Getty Images)

Han var en ægte levende legende for Real Madrid indtil hans død i 2014.

Di Stefano påbegyndte Real Madrids dominans i La Liga og vandt hele fem internationale trofæer med klubben og otte La Liga titler.

Som manager havde han dog en smule mindre success i klubben. Men en forfærdelig første sæson i klubben, var forvetninger ekstremt høje sæsonen efter. Han formåede dog ikke at vinde et trofæ mellem 1982 og 1984, da han tabte finalen til Sir Alex Ferguson og hans Aberdeen mandskab i Europa League – det nuværende Champions League.

I hans anden omgang i klubben i 90/91 sæsonen formåede han dog at vinde en Copa Del Rey – det daværende Supercopa de Espana.