Ja, Wenger har gjort det igen. Ja, han ar endnu en gang tabt stort. Igen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Sæsonens Champions League er noget overraskende. Barcelona levere i midtugen et vanvittigt comeback og Arsenal tabte vanvittigt stort (igen!). Vi tager et kig på Wengers allerstørste nederlag i hans over 20 år som manager for Londonklubben.

3. 2013/14: Chelsea 6-0 Arsenal

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Denne sæson var nok Wenger allerværste rent resultatmæssigt. Man skulle tro, at én klapser til en af titelrivalerne var nok i en sæson, men altså ikke i sæson 13/14.

Arsenal blev i første omgang kørt over 5-1 af Liverpool, men de blev også gennemtævet af Chelsea med hele 6-0. Den kamp var i øvrigt Wengers 1000. kamp i spidsen for The Gunners. 

2. 2007/08: Tottenham 5-1 Arsenal (6-2 samlet)

 (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

At tabe 5-1 er relativt slemt for ethvert hold. Men at tabe 5-1 til Londonrivalerne Tottenham er i den grad noget, der kan få enhver Arsenal fans til at tie.
Wengers mandskab led dette virkelig ydmygende nederlag i semifinalens andenkamp i Liga Cuppen i 2008. Det var første gang, at Spurs vandt over The Gunners siden 1999.

Bendtner gjorde det blot værre da han faktisk nettede i den kamp. Dog i eget mål.
Han og Emannuel Adebayor kom også op og skændes med dommeren, hvilket blot gjorde aftenen for Wenger værre.

2010/11: Manchester United 8-2 Arsenal

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Arsenals værste nederlag siden 1896 skete i kampen mod Manchester United i 2010/11.
I denne kamp lignede alle Uniteds angreb et muligt mål.

Et hattrick fra Wayne Rooney slog sejren definitivt fast. Hvis tingene kunne gå endnu værre, ja så brændte den senere United-spiller Robin van Persie et straffespark, og backen Carl Jenkinson fik rødt kort for at forsinke Javier Hernandez, der var blevet spillet fri.