Nogle spillere holder sig ikke til blot at spille fodbold…nogle har små forretninger ved siden af. Se dem alle her. 

4. Andres Iniesta

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Iniesta står for klasse, ydmyghed og naturlig beskedenhed – og det udstråler han også på banen…men ikke helt uden for banen.

Han slår ikke lige folk som den , der elsker alle de fine drinks og cocktails, men faktisk forholder det sig sådan, at Barcelona midtbanespillere har sin egen bar: Bodega Iniesta, som han har arvet fra sin far i sin hjemby Fuentealbilla.

Først var det en lille butik som blot var faderens sidebeskæftigelse – nu, hjulpet godt på vej af sønnens fodboldkarriere, er det en stor og profileret bar, der sælger til alle i hele Spanien.

3. Ryan Bertrand

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Southampton backen holder relativ lav profil med sin fodboldkarriere i øjeblikket, er det ikke tilfældet uden for banen.

I 2015 startede han nemlig firmaet Silicon Market – et firma, der sælger teknologi til aktiehandlere og sælgere.

Han er desuden medejer af FootiEmoji – en app, der tillader dets brugere at sende emojis af højtprofilerede spillere -deriblandt hans tidligere holdkammerat, John Terry.

2. Zlatan Ibrahimovic

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Hvis du er overrasket over ham her på listen er der noget i vejen. Han har nemlig sit eget sportsmærketøj, A-Z. Han figurer selv som model for alt tøjet – også selvom han har et grimt ar på højre knæ efter hans seneste skade.

1. Gerard Pique

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Hvis du troede, at Pique ikke kunne blive succesfuld, bliver du nødt til at tro om.

Det viser sig nemlig, at selvom han har vundet adskillige trofæer med Barcelona, VM og EM med Spanien, er gift med Shakira, så holder han sig ikke tilbage udenfor banen.

Faktisk er han en meget talenftfuld pokerspiller…ja du læste rigtigt. Han er pokerspiller og han vandt hele 940 000 kroner sidste år.