JAGTEN på den nye Messi synes for mange som en umulig opgave. Men med flere penge i fodbolden end nogensinde før er muligheden for at hente de helt største talenter i den helt unge alder meget stor. 

AF KRISTIAN PARIS 

Gianluigi Donnarumma, 18

Photo by Claudio Villa/Getty Images

Position: målmand

Med allerede 25 liga-optrædener for de italienske giganter AC Milan, og med den enorme mediedækning af målmanden overrasker det nok ikke, at han er at finde på listen. Derudover har han også debuteret på det italienske A-landshold, hvor han har vogtet stænger to gange – Buffon er jo trods alt første valg.

Desuden skrev under på en ny kontrakt med Milano-klubben i sommeren 16, hvilket skulle holde den største interesse midlertidigt væk. Men keeperen er bestemt ikke glemt, og det er bestemt en, der skal holdes øje med.

Spiller for: AC Milan

Abdülkadir Ömür, 17

Position: Centralmidtbane/offensiv midtbane

En hurtig, alsidig midtbanespiller, der både kan spille på den neutrale midtbane og på den offensive. Hans spillestil minder lidt om tyskeren Mesut Özil, og han har vundet UEFAs ‘Monthly Wonderkid’ pris. Bestemt en mand, der kan skifte i det kommende transfervindue, taget i betragtning af, at han stadig spiller i hjemlandet Tyrkiet.

Spiller for: Trabzonspor

Moise Kean, 16

Position: Angriber

Uden tvivl den bedste på denne liste, og uden tvivl en af dem vi vil se meget mere til i den nærmeste fremtid. Han har indtil videre optrådt én gang for ‘Den gamle Dame’, og han er allerede nu blevet sammenlignet med den tidligere holdkammerat Pogba. Både på udseendet og fysikken.

Som blot 16-årig er han blevet en del af Allegris førsteholds trup, og han fik debut, da han i November blev skiftet ind i stedet for Mandzukic. Dermed blev han også den første spiller, født i 2000, til at spille for et professionelt A-hold.

Spiller for: Juventus