Her er en liste over de spillere, der mest farlig e i den bedste engelske række. Læs med her. 

Sergio Aguero

Manchester City v Huddersfield Town - Premier League

Sergio Aguero fortsætter sit show for de sidste par sæsoner. Han har ingen intentioner om at slække på kvaliteten og ser ud til  – igen i år – at være en seriøs udfodrer til den gyldne støvler i Premier League.

Han har i hvert fald lige scoret til 200 mål for Manchester City. Han bliver lige nu betragtet som en af de bedste og mest farlige angribere i hele England. Og det er der altså god grund til.


Harry Kane

Den første englænder til at vinde den gyldne støvle siden Gary Lineker i 1986. Han har arbejdet sig op som en af de bedste i verden lige nu. Tænk bare tilbage på VM i sommers. Han har scoret hele 135 mål over de sidste fire sæsoner og er blevet topscorer i Premier League hele to gange.

Han er farlig og det er der ikke nogen tvivl om. Men er han den farligste og den skarpeste? Det må tiden vise…


Mohamed Salah

Den mand, der formåede at vinde over Kane på målstregen i kampen om den gyldne støvle. Selvfølgelig er han med her. Salah viste sit værd for Liverpool i sidste sæson, hvor han lavede 32 mål i Premier League og hele 44 i alle turneringer.

Han hjalp Liverpool til en CL-finale i sidste sæson og håber på det samme i denne. Farlig, ja, det er han i hvert fald.


Eden Hazard

Chelsea FC v AFC Bournemouth - Premier League

Godt nok er han ikke en konventionel angriber, men Eden Hazard har i den grad vist sig, at han er en rovdyr uden lige. Han er farlig og for fjerde sæson i træk alvede han 17 mål eller derover for Chelsea. Det er altså ret imponerende for en kant, der spiller på et hold med blandede resultater.