Sæsonen er netop slut og nu kan være kede af, at der går lige omkring 90 dage, før vi ser skyggen af Premier League fodbold igen. Her er et kig på de største overraskelser på Premier League åbningsrunde. Se med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

2013 – West Brom 3-0 Liverpool

I August 2013 mødte Liverpool og West Bromwich hinanden i noget, der skulle vise sig at være et ydmygende nederlag for en af klubberne.

Yderligere blev WBA trænet af Steve Clarke, der netop var blevet fyret som assistent i Liverpool.

Det blev hurtigt 1-0 til West Bromwich efter en løs bold efter et hjørnespark. Shane Long  brændte derefter et straffespark begået af Daniel Agger, for derefter at score lige efter på endnu et straffespark .

Til sidst endte det med at blive 3-0…yderst skuffende.

2013 – Arsenal 1-3 Aston Villa

Arsenal var ikke super heldige i 13/14 sæsonen for nogle år tilbage, da de dramatisk nok stødte sammen med Aston Villa på hjemmebane i første spillerunde.

Wenger havde netop hentet Yaya Sanogo som den eneste handel denne sommer, hvilket bragte en del frustration til klubben og fansene.

Selvom Giroud sikrede en føring for the Gunners relativt tidligt i kampen, kunne London klubben ikke modstå trykket fra BEnteke og Aston Villa. Det blev heller ikke bedre af, at Koscielny fik rødt kort relativt tidligt.

1995 – Aston Villa 3-1 Manchester United

Aston Villa er på banen igen,

United begyndte 95/96 sæsonen rimelig skidt, da de tabte 3-1 til Aston Villa. Nøglespillere for de røde djævles vedkommende var blevet solgt henover sommeren og spillere som Cantona, Bruce og Giggs var enten ude med karantæne eller skadet.

Det endte med, at Villa var foran 3-0 til havleg og det så ikke ud til at United havde noget som helst svar.

Det eneste de kunne gøre var at lave en enkel basse, men på trods af  det ydmygende nederlag, endte sæsonen med at Ferguson og co. vandt the Double.