Sæsonen 17/18 er lige om hjørnet (én dag) og det betyder, at klubberne så småt er ved at gøre klar til premieren i morgen. Vi tager et kig på nogle af de største spillere i engelske Premier League, der ikke er at finde i startopstillingen i morgen.

af kristian paris

Santi Cazorla

Det virker absurd at betragte Cazorla som en nøglespiller for Arsenal… men… alligevel.
Den spanske midtbanespiller har blot deltaget i 23 kampe de sidste to sæsoner !!

Derfor er det også ærgerligt, at alverdens fans igen må indlede sæsonen med at se den kreative spiller på skadeslisten – endnu en gang.

Adam Lallana

Mats Hummels i duel med Adam Lallana. Foto: Getty Images.

Efter en meget imponerende pre season for Lallana, er han nok desperat for at komme ordentligt i gang. Men landsholdsspilleren må altså vente lidt endnu. Efter en skade i hoften til Audi Cup er han meldt ude i endnu tre måneder.

Den 29-årige kantspiller har været god for Liverpool de seneste par sæsoner, og det er en skam, at Klopp må finde en erstatning for englænderen.

Danny Rose

Sidste år var uden tvivlv året for Rose, og nok hans bedste  nogensinde. Han spillede sig i løbet af året op som en af de bedste ventrebacks i ligaen – og på landsholdet.

Desværre blev den 27-årige forsvarer skadet i en kamp mod Sunderland tilbage i januar i år, og det har betydet, at han er at finde på bænken i stedet for på banen, når sæsonen skydes i gang i morgen.

1. Eden Hazard

De regerende Premier League mestre må være uden deres nok største offensive drivkraft, Eden Hazard.

Belgieren er desværre stadig på vej tilbage fra en skade i anklen han fik under en landsholdskamp med Belgien tidligere på sommeren.

Conte håber selvfølgelig på at få Hazard tilbage hurtigst muligt – han er nok den vigtigste spiller for klubben.