Legender er svære at finde. Men her har vi samlet nogle af dem, der stadig spiller. Og ja, I burde nok overveje at stoppe mens legen er god… men det er måske for sent. 

AF KRISTIAN PARIS

Francesco Totti (Fri transfer)

AS Roma v Genoa CFC - Serie A

Fransesco vil for evigt være en konge i Rom. Hans imponerende 619 og ogver 250 mål har givet italieneren en legende status.

Den 40-årige angriber har godt nok annonceret, at han spiller, som spiller, i Rom efter sommerferien, men familie faren har endnu ikke bekræftet, at han stopper fra moderne fodbold.

Måske vi ser ham i en anden klub… Kina eller USA?

1. John Terry (Fri transfer)

Chelsea v Sunderland - Premier League

John Terry er uden tvivl Chelseas ‘største’ kaptajn nogensinde og nok en af de bedste forsvarsspillere i Premier League siden dets start i 1992. I 492 kampe og 41 mål har Terry virkelig slået sit navn fast.

Det er modsat blevet bekræftet, at englænderen ikke fortsætter i klubben efter sommerferien, efter en sæson, hvor han har tilbragt mere tid på bænken end på banen. Den tid skulle jo komme.

Nu er det for JT, at forlade klubben og lade nye kræfter kommet til. Landsholdsspilleren er samtidig blevet kædet meget sammen med et skifte til MLS i USA ligesom David Bechkam og Steven Gerrard.

Zlatan Ibrahimovic (Fri transfer)

FBL-EUR-C3-AJAX-MAN UTD

Zlatan er noget for sig selv. Angriberen havde før sin 30 års fødselsdag lavet imponerende 150 mål! Og det er bare en enkelt milepæl, der vidner om svenskerens enorme talent og kvalitet.

Men selvom angriberen scorede imponerende 28 mål for United i den forgangne sæson, har klubben ikke forlænget med angriberen – måske pga. af hans skade i knæet.

Ihvert fald burde svenskeren overveje at lægge støvlerne på hylden.

Gianluigi Buffon (Juventus)

Italy Training Session And Press Conference

Du kan ikke andet end at elske Buffon. Hans over 1000 professionelle kampe og over tyve år på allerhøjeste niveau, vidner om, at vi har at gøre med en af fodboldens største spillere.

Please Buffon. Stop nu, hvor det hele er godt.. inden det bliver skidt .