Vi kender det alle… bolden er på vej i mål, men den rammer i stedet træværket og chancen er tabt. Surt!!!

AF KRISTIAN PARIS

Real Madrid

Real Madrid CF v Valencia CF - La Liga

Træværk ramt: 22 

Med offensiv profiler som Ronaldo, Bale, Benzema og Toni Kroos må man forvente, at klubben kommer frem til mange chancer, og dermed også en del skud.

Ofte går det bare ikke som ønsket og bolden rammer træværket i stedet. Hovedstadsklubben fra Spanien indtager femtepladsen på listen med 22 gange på træværket.

4. Roma

FBL-EUR-C3-ROMA-VILLAREAL

Træværk ramt: 22

Serie As nummer to tager fjerdepladsen på denne liste. De har lige akkurat ramt træværket lige så mange gange som de spanske mestre og de engelske nummer to. Derudover er de den klub i støvlelandet, der har ramt træværket flest gange i den forgangne sæson.

Og med et dødbringende angreb med profiler som Edin Dzkeo og Mohamed Salah havde man nok heller ikke forventet andet.

3. Tottenham Hotspur

FBL-ENG-PR-WEST HAM-TOTTENHAM

Træværk ramt: 22

Tottenhams ‘tabte’ desværre titlen sidste sæson efter en yderst succesfuld sæson i landets bedste række. Mauricio Pochettinos hold ramte træværket 22 gange i den forgangne sæson, og må endnu en gang se sig slået på denne liste… denne gang af nogle lidt andre klubber.

2. Barcelona

FBL-EUR-C1-BARCELONA-JUVENTUS

Træværk ramt : 24

Klubben med det nok bedste angreb i verden kommer selvfølgelig også frem til mange chancer i løbet af en sæson. Det medfører, ikke overraksende, en del skud – både i mål men også på målets stolper og overligger.

Selvom sidste sæson ganske enkelt ikke kan accepteres med bare Copa del Rey som eneste trofæ, er vi sikre på, at klubben får forstærket sig tilstrækkeligt og kommer stærkere tilbage efter ferien.

1. Bayern München

FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-REALMADRID

Træværk ramt: 28

Nummer 1 på listen er de tyske mestre de sidste fem år, Bayern München, der udover at have ramt træværket hele 28 gange også scorede hele 89 mål i alle turneringer – 17 mål mere end den klub i Premier League, der har scoret flest.