#3 – Sergej Milinkovic Savic

Det er vist ikke forkert at sige, at Savic ikke havde det bedste VM. Efter at have høstet en masse roser for sine præstationer for Lazio Serie A, levede Savic ikke helt op til forventninger for Serbien i Rusland.

Det har dog ikke fjernet al interessen for ham. Hans præstationer for Lazio i sidste sæson er der blevet lagt mærke til. 10 mål og tre assists blev det til i 31 optrædener.

Helt som ventet, er en række klubber i kø for at sikre sig hans underskrift. I øjeblikket udviser Real Madrid og Chelsea den største interesse. Hos madrilenerne skal Savic forvente modstand fra Modric, Kroos og Casemiro, og det vil nok ikke være nogen motiverende faktor.

Lazio forventer hele 130 millioner pund for Savic, og det skal derfor blive spændende at se, om eller hvis, der er nogen, der er klar til at give enorme summer for en spiller, som ikke præsterede overhovedet ved VM-slutrunden.

#2 – Thiago Alcantara

Thiago er en af de smarteste midtbanespillere i fodboldverdenen lige nu. Hans afleverings-evner og hans kreativitet har sikret ham en strålende udvikling, siden ankomsten til Bayern München. Desværre fik vi ikke meget at se til ham ved VM-slutrunden, hvor Spanien allerede røg ud i ottendedelsfinalen til værtsnationen, Rusland.

Bayern München er villige til at skille sig af med den spanske midtbanespiller – og det er vi ærligt talt ret chokerede over. Hvem vil ikke have en spiller som ham på deres hold? Spanieren har selv udtrykt ønske om en retur til Camp Nou, så nu venter vi bare bud på et tilbud fra FC Barcelona.

#1 – N’Golo Kanté

Kanté har leveret på et solidt niveau de seneste par sæsoner. Først hos Leicester City, hvor han vandt en historisk Premier League-titel, og sidenhen hos Chelsea, hvor han gentog sine bedrifter.

På trods af en dårlig præstation fra Chelsea i sidste sæson under Antonio Conte, så var Kanté deres klart bedste spiller. Desværre for franskmanden, var der ikke støtte nok til ham i sidste sæson.

På trods af sidste sæsons skuffelse, så viste Kanté atter klasse ved VM-slutrunden denne sommer, hvor han hjalp Frankrig til en plads øverst på podiet. Den tidligere Leicester-midtbanespiller har gjort sig meget kostbar efter de imponerende VM-præstationer, og Barcelona er desperate for at få ham.

Med Iniestas afgang og Busquets’ tilbagetræden i nærmeste fremtid, leder den catalanske klub efter en, som kan stabilisere deres midtbane. De har udpeget Kanté som den spiller.

Catalanerne skal dog forvente hård modstand fra franske PSG, som offentligt har udtrykt deres interesse for franskmanden.