Det er snart tid til VM igen, hvor alle verdens spillere møder hinanden på kryds og tværs for deres land. Derfor har vi taget et kig på de spillere, der har spillet flest kampe for deres respektive land i hele Europa. 

AF KRISTIAN PARIS

 

6. Wesley Sneijder – OG Nice & Holland

Landskampe : 132

Sneijder er en de mest berømte spillere, der nogensinde har spillet for Holland med sine nuværende 132 kampe for landsholdet – og tillige 31 mål.

Den 33-årige spiller er stadig aktiv og spiller lige nu i den franske klub OGC Nice, der havde en fremragende sæson før sommerferien.

5. Javier Mascherano – FC Barcelona & Argentina

Landskampe: 139

Også denne spiller er 33-år, men har dog spillet 139 kampe for sit land, Argentina, der kun lige med nød og næppe kunne kvalificere sig selv tirsdag nat til VM i Rusland næste sommer.

Mascherano fik sin debut helt tilbage i 2001 og har siden da været næsten fast mand.

4. Sergio Ramos – Real Madrid & Spain

 (Photo by David Ramos/Getty Images)

Landskampe: 147

spilleren, der er fra Sevillas ungdomsakdemi er en de bedste forsvarsspillere i historien og har siden 2004 spillet for Spaniens landshold.

Imponerende 147  kampe er det blevet til og som kun 31-årig er der stadig mange år tilbage på A-landsholdet. Desuden har han lavet 11 mål for landet og 72 for klubben.

3. Cristiano Ronaldo – Real Madrid & Portugal

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Landskampe: 147

Den 32-årige spiller er nu også blevet topscorer for sit land med hele 79 mål.

Desuden var han en af drivkræfter bag landets triumf sidste sommer, da man vandt EM for første gang.

2. Iker Casillas – FC Porto & Spanien

S

Landskampe: 167

Uden tvivl en af de bedste målmænd i fodboldens historie. Var en nøglespiller under Spaniens store triumfer til EM i 08 og 12 og VM i 2010.

1. Gianluigi Buffon – Juventus & Italien

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Landskampe: 173

Der er bare ingen der er i nærheden af den legende her, der tidligere på året spillede sin proffessionelle kamp nummer 1000. Vanvittigt!