I morgen møder CHelsea og Atletico Madrid hinanden i dette års Champions League gruppespil – her er de bedste spillere fra de to hold.

AF KRISTIAN PARIS

Jan Oblak

Den 24-årige slovener har gjort det godt siden han kom til klubben fra Benfica i 2014.

Han blev La Liga dyreste målmand nogensinde, og han holdt 21 clean sheets i 41 kampe i sidste sæson. Meget imponerende.

David Luiz

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Siden han kom tilbage fra PSG  har han bare været outstanding. Hans defensive kvaliteter har været ude over evne og han gjorde de fremragende i sidste sæson, da han vandt mesterskabet igen.

Luiz er en de bedste forsvarsspillere i ligaen OG i verden.

Cesc Fabregas

Selvom han er en smule oppe i årene, har han ikke sænket sine standarder. Han har både spillet for Arsenal, Chelsea og Barcelona også.

Han er desuden den spiller, der har lavet flest assists i Premier League. Og med blot 48 assists i 141 kampe er han en kæmpe stor faktor til Chelsea succes i de seneste år.

Alvaro Morata

Siden han kom til Chelsea for vanvittige 700 millioner har han gjort det fremragende. Fansene elsker ham og han elsker sig selv. Den 24-årige spiller har scoret seks mål og desuden lavet to assists indtil videre i denne sæson.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Antoine Griezmann

En af de bedste angribere i verden. Endnu en angriber, der kommer fra Atletico Madrid – de  har bare noget med angribere. Han følger i fodsporene på Torres, Aguero, Falcao og Costa, hvis han vælger at skifte væk fra klubben inden så længe.

Siden han kom til i 2014 fra Sociedad har han lavet 85 mål i imponerende 165 kampe…klasse angriber.