Vi kender det alle sammen. Vi har haft en vanvittig god sæson for klubholdet – lavet mange mål og assist – ja simpelthen bare været outstanding. Men det eneste, der bare mangler er den sk*de debut på A-landsholdet. Her er de spillere med størst frustration: 

AF KRISTIAN PARIS 

 Marcos Alonso (Chelsea)

Chelsea v Middlesbrough - Premier League

Er faktisk hele 26 år, men er i sit livs form for Chelsea. Har haft en noget atypisk karriere, der ellers startede ganske udmærket, da han i 2008 startede på Real Madrids tredeholdet (Real Madrid B) og over de næste to sæsoner spillede næsten 40 kampe.

Nåede kun lige at få debut for A-holdet inden han røg videre til Bolton i 2010, for at være her i tre år og så ryge tilbage til varmen i 2013.

Den italienske Serie A klub Fiorentina skrev nemlig kontrakt med spanieren og over de næste tre år spillede han tæt på 60 kampe – kun afbrudt af et enkelt lejeophold i 2014 til Sunderland.

Det førte så senere til et skifte til Chelsea, hvor han i den forgangne sæson har spillet 31 kampe og scoret 6 mål.

Domencio Berardi (Sassuolo)

US Sassuolo v Cagliari Calcio - Serie A

Italieneren er 22 også spiller som angriber i Serie A klubben Sassuolo, hvor han kom til i 2010. Oprindeligt spillede han de første to ungdomsår i den lille italienske klub Cosenza fr 08-10.

I Sassuolo tilbragte han to år på ungdomsholdet, men i 2012 fik han debut for klubben.

Og siden dengang har han været en stabil klubmand og spillet over over 150 kampe for klubben scoret tæt på 65 gange for italienerne.

Derudover er det også bemærkelsesværdigt, at hans A-landsholdsdebut mangler eftersom Berardi står noteret  hele 20 U21-kampe med 3 mål til følge og yderligere tre U19- kampe på landsholdet.

 Gabi (Atletico Madrid)

Atletico Madrid Training and Press Conference

Tro eller det eller lad vær. Men denne 33-årige spanier har spillet på aller højeste fodboldniveau 10 år uden at spille en eneste A -landskamp. (!!)

Er et produkt af Atletico Madrids eget akademi, men har været ude på en lille omvej for at kommet til hvor han er i dag.

Skiftede permanent til Zaragoza i 2007, hvorefter han blev hentet tilbage til hovedstadsklubben i 2011 – har siden dengang spillet over 200 kampe for klubben… utroligt…