Ungdommen er i større og større grad en væsentlig faktor for de store klubber i Europa, og der er over de seneste sæsoner kommet mere og opmærksomhed til de unge talenter. Vi tager et kig på de bedste unge spillere født i 1996. 

AF KRISTIAN PARIS 

4. Dele Alli (England, Tottenham)

Manchester City v Tottenham Hotspur - Premier League

Hans gennembrud i denne sæson  har været en af hovedårsager til Tottenhams succes i år, og han er da selvfølgelig også blevet nomineret til PFA Young Player of the Year – fuldt fortjent.

3. Kingsley Coman (Frankrig, Bayern München)

FBL-GER-CUP-BAYERN-MUNICH-AUGSBURG

Selvom hans spilletid kommer på bekostning af Arjen Robben og Ribery, der de seneste år har domineret kanter på det tyske storhold. En af de mest værdifulde unge spillere, og bestemt en medvirken til Bayerns nummer 1 plads i ligaen.

Er lige pt på lån i Tyskland fra italienske Juventus, hvor han har været de seneste to sæsoner.
Bestemt værd at holde øje med i fremtiden.

2.  Gabriel Barbosa (Brasilien, Inter Milan)

FBL-ITA-SERIEA-INTER-BOLOGNA

Sidste gang Inter prøven lykken med en brasiliansk angriber endte de med Ronaldo… så det er nok ikke helt skidt.

Spilleren, der vandt OL i 2016 med landsholdet, der også bliver kaldt Gabigoal, er bestemt en af de kommende store spillere i Inter.

Kan næsten ikke vente med at se ham og Gabriel Jesus dominere det brasilianske landshold og få os til at huske hvad rigtig brasiliansk fodbold er.

1. Kelechi Iheanacho (Nigeria, Manchester City)

Everton v Manchester City - Premier League

Et symbol på Nigerias nye, fantastiske fodboldgeneration de seneste år. Kelechi Iheanacho, der er et produkt af Manchester Citys egen avl vil med sikkerhed nå store højder med klubben.

Hans hurtighed og afslutninger har gjort ham til en ideel stedfortræder for Guardiolas angreb, og han har trådt til, når nogle af de normale startere ikke har leveret de mål, der mangerl.

På listen kunne også nævnes: Andreas Christensen, Leroy Sane, Simone Scuffet, Alex Iwobi og Marco Asensio.