Ungdommen spiller en større og større rolle i moderne fodbold, og samtlige klubber i verden bruger flere og flere penge på at udvikle og købe unge spillere. Vi tager nu et kig på de bedste engelske af dem. 

AF KRISTIAN PARIS 

Jordan Pickford

Sunderland v Watford - Premier League

Den første på listen er en målmænd. Jordan Pickford.
Selvom sæsonen for Sunderland ikke har været særlig god, er der under det alt så miserable alligevel en, der har gjort sig positivt bemærket.

Selvom han kun har holdt 3 clean sheets i sæsonen og lukket hele 41 mål ind i 34 kampe, har den 23-årige englænder alligevel disket op med nogle fremragende præstationer, når det brændte allermest på for Sunderland.

Michael Keane

Sunderland v Burnley - Premier League

Michael Keane er allerede blevet ringet op til Englands førstehold, og startede faktisk inde da England tabte 1-0 til Tyskland tidligere i March.

Har spillet fremragende for Burnley efter en lille rundtur i de engelske klubber. Er egentlig af den gamle skole i selveste Manchester United, og nu er der altså rygter om, at United ønsker at købe ham tilbage igen, eftersom de længe har savnet en rigtig, solid og stabil midterforsvarer.

Harry Winks

Tottenham Hotspur v Wycombe Wanderers - The Emirates FA Cup Fourth Round

Tottenham har her en af de mest lovende britiske talente ri øjeblikket. Den 21-årige spiller i den bedste periode af sin karriere, og hans udvikling har været fænomenal i denne sæson.

Er desuden et produkt af Tottenhams egen talentafdeling, og han har faktisk spillet sig selv ind på holdet i løbet af denne sæson, hvor han har optrådt hele 21 gange i ligaen for Spurs.

Scorede det første seniormål i november mod West Ham sidste år. I sidste måned løb han dog ind i en skade, der holder ham ude af resten af sæsonen. En kedelig afslutning på en ellers så fin sæson.