Som overskriften siger har vi taget et kig på den forgangne sæson og vi kårer her de beslutninger, taget af managere, der har haft størst betydning for sæsonen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Mere spil omkring Zlatan Ibrahimovic

TOPSHOT-FBL-EUR-C3-MAN UTD-ANDERLECHT

Med det faktum, at United hentede Paul Pogba og verdensstjernen Zlatan Ibrahimovic sidste sommer, var der store forventninger til den kommende sæson.

Godt nok er Zlatan fyldt 35, men han kan endnu. Med 28 mål i alle turneringer blev han klubbens topscorer og hen omkring jul, da United virkelig var i form og titeludfordrede Chelsea, var pga. Zlatans imponerende form.

Holdet spillede først rigtig fodbold, da man bygge op omkring Zlatan (og Pogba også).

Tottenham byggede holdet op omkring Deli Alli

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-MAN UTD

Der er ingen tvivl om, at Tottenham har haft en fantastisk sæson – også selvom deres byrivaler Chelsea tog mesterskabet for næsen af dem.

Pochettinos mænd har spillet på et godt forsvar, hurtige folk til kontra-angreb og kynisme på den sidste tredjedel.

For mange fans var Alli virkelig en ukendt spiller i begyndelsen af sæsonen, men med 18 mål og syv assists i ligaen er han nok ikke ukendt for  nogen som helst.

Alli har bare en aura omkring ham, der kalder på succes og mål.

Antonio Conte skifter til 3-4-3

Chelsea v Watford - Premier League

Det er måske DEN største (og bedste) beslutningen i sæsonen 16/17. I oktober tabte Conte og co. hele 3-0 til rivalerne fra Arsenal og fans og eksperter var fortvivlede.

Efter det rædselsnederlag, tog den geniale italienske træner, Antonio Conte, en beslutning om at gå over til det system han også brugte i Juventus og på det italienske landshold: 3-4-3.

Og det sikrede ham faktisk mesterskabet i sin første sæson med klubben. Yderst imponerende.