Afrika. Afrikanere. Afrikanere, der spiller fodbold. Afrikanere, der spiller fodbold i Premier League. Det lyder dødsensfarligt. Læs med her.

Her kårer vi de bedste afrikanske spillere i den bedste engelske række, nogensinde.

Victor Moses

Victor Moses
Afrikaner har ikke særlig mange spillere, når det kommer til venstre backs. Derfor har vi valgt at tage den vel nok bedste af slagsen med på listen.
Moses har vundet Premeir League, og så er han en af de få spillere, der har spillet en kamp i ti sæsoner i Premier League i træk. Det er værd at huske på, når vi kigger tilbage på hans storhedstid under Antonio Conte.

Mohamed Salah

Mohamed Salah
En anden afrikaner som vi bestemt ikke kan komme uden om er den egyptiske guldfugl… Mohamed Salah.
Salah har taget Premier League med storm efter han kom til Liverpool. Men faktisk er han tidligere Chelsea spiller.
Salah står noteret for 47 mål i 70 kampe for the Reds i den bedste engelske række. En udmærket statistik, hvis du spørger nogle af de andre afrikanere….

Yaya Toure

FBL-ENG-PR-MAN CITY-BRIGHTON
Ikke mange midtbanespillere har nået det niveau som Yaya Toure har.
Toure fik sin arbejdstilladelse afvist, da han forsøgte at skifte til Arsenal. Det var nok meget godt. For han endte med at blive en vaskeægte legende i Manchester City som han hjalp med at vinde flere titler.

Michael Essien

En af de bedste defensive midtbanespillere, der nogensinde har betrådt Premier Leagues græs. Og så er han til og med afrikaner. Det drejer sig om ghaneseren Michael Essien, der i næsten et årti var på kontrakt i Chelsea. Han skiftede til AC Milan i 2014 og har sidst spillet for indonesiske Persib Bandung.

Riyad Mahrez

Riyad Mahrez
Vi kommer ikke uden om den nuværende Man City spiller Riyad Mahrez. Han var en af hovedårsagerne til, at Leicester City mirakuløst vandt PL i 15/16 sæsonen
I den sæson scorede han 17 mål. For Leicester. Og det siger vist lidt sig selv.

Didier Drogba

Didier Drogba
Nu kommer vi til den absolut bedste: Didier Drogba. Afrikaneren fra Elfenbenskysten.
Drogba kom til Chelsea i 04 og siden da vandt han 4x PL, lavede 104 mål og to topscorertitler…