Her er de bedste spillere, der er sat til salg fra Premier League. 

5) Xherdan Shaqiri

Denne schweiziske landsholdsspiller kan købe for bare 120 millioner kroner, fordi hans klub Stoke City er rykket ned. Det er usædvanligt lidt, når man tænker på, at kantspilleren scorede næsten 25 % af alle klubbens mål i sidste sæson.

Selvom han er sat til salg, for han nok ikke noget problem med at finde en ny klub inden så længe.

4) Aaron Ramsey

Ramsey og hans agent venter meget overraskende på, at Arsenal selv tager initiativ til at snakke kontrakt med spilleren. Den walisiske landsholdsspiller har kun et år tilbage af kontrakten med klubben. Derudover fylder han 30 lige som lidt. Måske netop derfor er han sat til salg af Unai Emery, der åbenbart ikke har tænkt sig at bruge ham i den nye sæson.

3) Riyad Mahrez

Leicester har gjort det absurd godt ved at holde på Mahrez så lange som de har. Det synes dog usandsynligt, at han bliver i klubben henover sommeren.
På det seneste har der været meget stærke rygter om, at City skulle have lavet en aftale med spilleren for omkring 600 millioner kroner.

Hans uprofessionelle opførsel i klubben, hvor han næsten har været et barn, er nok også en af grundene til, at han er blevet sat til salg.

2) Toby Alderweireld

Jose Mourinho vil åbenbart hente belgieren til klubben, men det er ikke lykkedes ham endnu. Alderweireld er en spiller, der er svær at håndtere og på det seneste har der været problemer med ham og Tottenham. Det er mest kontraktproblemer det går på, men der har også været rygter om, at der har været sportsmæssige forstyrrelser mellem de to parter.

Derfor er han blevet sat til salg, men han er stadig en verdensklasse spiller.

1) Anthony Martial

United har længe prøvet at få Martial til at spille ordentlig og godt. Det har til tider lykkedes, men nu er de to veje nok ved at skilles.

Martial har gjort det godt og sit bedste- m en det har bare ikke været godt nok for Mourinho og resten af klubben. Derfor er han blevet sat til salg.