Barcelona renser ud i truppen. Her er nogle af de profiler, der kan forlade klubben denne sommer . 

Ousmane Dembele

Han kom til for hele 750 millioner kroner sidste sommer, da Neymar gik den anden vej. Dembele har været skadet to gange og når han endelig har spillet, har han haft særdeles svært ved at tilpasse sig spillestil i Barcelona.

Malcom er kommet til og det betyder meget vel, at Dembele kan ryge den anden vej.

Rafinha

Han tilbragte sidste halvdel af sidste sæson som udlejet til Inter. Nu er han tilbage i Barcelona. Med ankomsten af Arthur og Malcom bliver det nok ikke til meget spilletid for Rafinha.

Andre Gomes

Han har haft en forfærdelig tid i Barcelona siden han kom til 2016. Portugiseren har ikke været i stand til at spille sig på førsteholdet. Han har faktisk selv indrømmet, at han led af en depression i sidste sæson.

Derfor er det nok også meget sandsynligt, at han skifter klub denne sommer.Indtil videre har kun Tottenham meldt sig interesseret.

Lucas Digne

Han er nok den, der mest sikkert forlader Camp Nou denne sommer. Den 25-årige venstreback har fået fri for pre season for at færddigøre et skifte væk fra klubben. Lige nu er det Everton, der meldes som de største bejlere.

Franskmanden har i alt spillet 46 kampe for klubben på to sæsoner med to mål til følge.

Yerry Mina

Midtstopperen her er også jagtet af Everton. Efter blot en halv sæson for Barcelona kan det allerede være slut.

Colombianeren spillede blot seks kampe i foråret. Han imponerede dog en del denne sommer til VM for Colombia. Lige er hans fremtid i Barcelona usikker – i sær efter de har hentet Clement Lenglet til klubben. Han spiller samme plads om Yerry Mina.

Flere medier melder om, at Barcelona helst vil udlejer colombianeren i stedet for sælge.