England -spilleren Sterling  har ikke lige så stor grund til at ærgre sig lige så meget som herrerne på denne liste. Se dem alle her: 

Ross Barkley (Brasilien 2014)

For fire år siden var Ross Barkley en af England s meget få positive sider. Han var dengang kun 20 år gammel og spillede for Everton. Nu er han 24 år gammel og er både blevet glemt af landsholdet og Premier League. Han er nemlig lige så stille forsvundet efter han skiftede til Chelsea i vinters.

Theo Walcott (Tyskland 2006)

Det er et af de mest bizarre udtagelser til England -truppen, da Theo Walcott blev ringet op af landsholdet som bare 16-årig.

Dengang havde han spillet bare 13 kampe som senior spiller, men blev alligevel udtaget til VM i 2006.

Nu som 29-årig, 12 år efter, kommer Walcott formentlig aldrig med til en slutrunde igen, fordi han er 33 år, når Qatar er værter i 2022.

3. Leighton Baines (Brasilien 2014)

 (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Leighton Baines var en af de hotteste engelske navne, da VM i Brasilien blev skudt igang i 2014. Han var jagtet af både Chelsea og Man Utd.

Nu, fire år senere er han nok mere sjettevalg på landsholdet. Han er dog 33 år gammel og spiller fast for sin barndomsklub, men England s landshold er meget langt væk.

 Aaron Lennon (Tyskland 2006 & Syd Afrika 2010)

. (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Aaron Lennon har ikke haft den mest storslåede landsholdskarriere for England. Han har spillet 21 kampe, men dog mest som indskifter og har aldrig scoret et mål.

Han blev skiftet ind tre gange i 2006, men blev sensationelt skiftet ud igen, da England gik i straffesparkskonkurrence mod Portugal. Jamie Carragher skulle ind og sparke i stedet.

Han var også med i 2010 og nu som 31-årig har han svært ved overhovedet at komme på holdet i Burnley. Desuden har han ikke spillet en landsholdskamp siden 2013.