I jagten på at hele tiden at være en af Europas bedste fodboldklubber er noget af det  vigtigste at hente nye spillere til, konstant. Og i forsøget på at gøre det bliver der nogle spildt en smule talent eller potentiale. Det er tilfældet med nedenstående fire herrer. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Lukas Podolski – 2006-09

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Det var simpelthen bare ikke Lukas Podolskis tid i Bayern. Han kom til fra Bundesliga kollegerne fra Köln før Tyskland var vært for VM i fodbold tilbage i 2006.

I tre sæsoner havde han lavet 36 mål med Köln, men i det sydtyske formåede han kun at lave 15 mål på lige så lang tid. Efter ankomsten af angriber, Luca Toni, var der for Podolski langt mellem minutterne.

Podolski vendte tilbage til sin barndomsklub efter yderligere tre sæsoner og her vendte målscoringsformen også tilbage inden han igen skiftede til London og Arsenal.

3. Mario Götze – 2013-16

Götze var ofte meget utilpas i den sydtyske storklub, og skader og der personlige helbred satte ofte en stopper for et egentigt gennembrud for den unge tyske landsholdsspiller.

Derfor vendte han i 2016 tilbage til Dortmund, der bare nogle år forinden havde solgt ham til Bayern, og nu er han tilbage i sin gode gamle form i gode, trygge rammer.

2. Marcell Jansen – 2007-08

Jansen kom fra sin hjembys klub Borussia Mönchengladbach til Bayern München. Hans karriere blev stoppet af mange skader og det førte til, at venstre backen skiftede til Hamburger SV nogle år efter. Derefter gik han på pension som 29-årig efter HSV ikke ville forny hans kontrakt. Nu er han ansat for SKy Deutschland. 

1. Breno – 2008-12

Ligesom Jansen ankom Breno med store forventninger fra fans og kolleger om, at han ville blive den nye superstjerne i den sydtyske klub.

Som bare 18-årig blev det dog hurtigt gjort klar, at han ikke levede op til noget, der nærmede sig forventningerne og han blev lånt ud til Nürnberg og senere blev han anklaget for at have sat ild til sit eget hus.