Det er begyndt at nærme sig. Den største fodboldfest i verden. VM for landshold. Det finder sted i Rusland til sommer, hvor alle de største stjerner mødes. 

AF KRISTIAN PARIS

Robert Lewandowski (Polen)

 (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Robert Lewandowski har spillet for Polen til to EM slutrunder i sin karriere, men slutrunden i 2018 er første gang Polen er med til VM siden 2006.

Ingen har scoret flere mål end angriberen fra Bayern München i kvalifikationen. Yderst imponerede.

Radamel Falcao (Colombia)

Bedre sent end aldrig siger man. Den tidligere Manchester United og højt profilerede angriber får lov til at spille sit første VM, når han er 32 år gammel. En slem skade hold ham nemlig ude af landsholdstruppen for fire år siden.

Efter to forfærdelige sæsoner i England med Man Utd og Chelsea er den colombianske landsholdsspiller nu tilbage i Monaco, hvor han faktisk gør det ret godt.


Philippe Coutinho (Brasilien)

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Fra sin debut i 2010 gik der fire år før han fik fast spilletid på landsholdet i Brasilien. Coutinho var i 2014 ikke god nok til landsholdet, men det har i den grad ændret sig nu.

Netop er han blevet købt af Barcelona og han forventes sammen med Neymar at bære holdet til næste slutrunde.


Harry Kane (England)

England Kane

Harry Kane havde faktisk kun spillet 26 kampe for Tottenham sidste gang  der var VM for fire år siden. Tiden er gået hurtigt og nu har han lavet over 120 mål for den engelsek klub.

Han fik sin debut for landsholdet i 2015 og har allerede lavet 12 mål i 23 kampe for landet. Yderst imponerende.

Andre spillere på listen er også: Mohamed Salah (Egypten),  Sadio Mane (Senegal), Marco Asensio (Spanien), Gabriel Jesus (Brasilien), Kylian Mbappe (Frankrig), Leroy Sane (Tyskland), Thiago Alcantara (Spanien), N’Golo Kante (Frankrig),