Nogle gange er det ikke altid, at de mange brugte penge bærer frugt. Men det er det i nedenstående tilfælde, hvor vi lister de dyreste og bedste debutter i fodboldhistorien. Selv tak. 

AF KRISTIAN PARIS

 

4. Wayne Rooney – MANCHESTER UNITED vs Fenerbahce (2004/05)

Manchester United's Wayne Rooney celebra

I 2004 skiftede den unge teenager Goodison Park ud med selveste Old Trafford i en transfer på omkring 265 millioner. Teenageren fik debut i Champions League mod Fenerbahce på hjemmebanen.

De tyrkiske spillere og fans må have været dybt overraskede da de for første gang løb ind i Wayne Rooney. I kampen scorede den unge mand nemlig hattrick og det førte ham også til at blive Champions League topscorer for United i den sæson med 11 kasser.

3. Sergio Aguero – MAN CITY vs Swansea (2011/12)

Manchester City's Argentinian forward Se

Sergio Agueros debut for City er en kamp, der er værd at huske. Den argentinske angriber startede på bænken selvom englænderen havde betalt knap 350 millioner for spilleren fra Atletico Madrid.

Først lavede han selv en basse og så lagde han op til David Silvas mål, der blev det tredje i kampen. Derefter hamrede han den ind fra 25 meter, og sikrede City en sikkert 4-0 sejr.

2. Ronaldo – REAL MADRID vs Alaves (2002/03)

Real Madrid Brazilian Ronaldo celebrates his secon

Ronaldo var uden tvivl verdens bedste spiller, da han i 2002 skiftede fra Inter til Real Madrid. Hovedstadsklubben måtte betale i omegnen af 400 millioner for angriberen, men den sum blev helt glemt, da man kunne iagttage Ronaldo smadre Alaves i sin debutkamp.

I La Lig kampen lavede han selv to mål efter at være blevet sat ind i det 64. minut. Derudover scorede han med den første berøring han havde i kampen.

1. Ruud van Nistelrooy – MANCHESTER UNITED vs Fulham (2001/02)

Ruud Van Nistelrooy David Beckham

Nistelrooy kom til United for omkring 170 millioner, og den hollandske angriber viste hurtigt sit niveau i den røde trøje. De røde djævle mødte de netop oprykkede Fulham i sæsonens første kamp og vandt 3-2 hjemme på Old Trafford.

Nistelrooy var flyvende og scorede to basser. Derudover blev han også kampens spiller. Yderst imponerende.