Holland har haft nogle meget store spillere i gennem tiderne – mange af dem er blevet handlet for meget store summer penge. Her er de dyreste af dem. 

AF KRISTIAN PARIS

5. Robin van Persie – 250 millioner

 (Photo by VI Images via Getty Images)

From: Arsenal 

To: Manchester United

Robin van Persie skiftede fra Arsenal til Manchester United tilbage i 2012, og selvom Wenger har lavet flere fantastiske handler var denne ikke en af dem – det må næsten være den værste.

Van Persie hjalp Ferguson med i sin sidste sæson at vinde mesterskabet med at lave imponerende 26 mål og blive topscorer i den bedste engelske række.

4. Ruud van Nistelrooy – 250 millioner

Før van Persie fandtes van Nistelrooy – også i Manchester United.

Han skiftede nemlig i sommeren 2001 fra hollandske PSV Eindhoven til engelske Manchester United for hele 250 millioner kroner – denne gang også Sir Alex Ferguson.

Efter blot et år i det engelske blev han betragtet som en af verdens bedste angribere og i hver eneste sæson i klubben lavede han mindst 20 mål i  ligaen -. yderst imponerende.

3. Arjen Robben – 300 millioner

Arjen Robben skiftede i 2007 Chelsea ud med Real Madrid, selvom han var jagtet af adskillige andre store klubber. I hans tid i Madrid vandt han en liga titel, for to år efter, i 2009, blev han solgt til Bayern München.

2. Marc Overmars – 360 millioner kroner

Overmars blev i 2000 solgt fra Arsenal til Barcelona for hele 360 millioner kroner. Han har længe været den dyreste hollænder i verden, indtil van Dijk, i dag blev købt. Han blev købt af Louis van Gaal og spillede for klubben indtil han gik på pension i 2004.

1. Virgil van Dijk – 630 millioner

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Virgil van Dijk transferen går godt nok først igennem den første januar, men han er dog alligevel på listen.

siden i sommers har der været rygter om, at hollænderen skulle være på vej væk fra de trygge omgivelser i Southampton, og nu er det endelig en realitet.