De fleste klubber i de fem største ligaer i Europa har allerede enten sikret sig nedrykning eller det modsatte. Det gælder også Premier League, og vi har fundet frem til de bedste spillere, der netop er rykket ned med deres klub, men formentlig skifter klub til den bedre ende. 

AF KRISTIAN PARIS 

Gaston Ramirez

AFC Bournemouth v Middlesbrough - Premier League

Den 26-årige midtbanespiller har oplevet nedture den sidste tid i klubben Middlesbrough, hvor han er blevet udeladt i startopstillingen af manager Steve Agnew – angiveligt på grund af attitude problemer.

Og med klubben, der er rykket ned, betyder det nok også et farvel til Ramirez, der formentlig vil finde en bedre, mere attraktiv klub. Angiveligt er de eneste to klubber, der er interesseret Newcastle og Leicester City.

Alvaro Negredo

FBL-ENG-PR-CHELSEA-MIDDLESBROUGH

Den spanske angriber kom tilbage til Premier League sidste sommer, efter tidligere i karrieren at have spillet i Manachester City. Middlesbroug skrev så i sommer en etårig låneaftale med Negredo, der er på kontrakt i Valencia.
I denne sæson har han scoret hele 10 mål og assiteret yderligere fire.

Nu vender spanieren så tilbage til hjemlandet, hvorfor han formentlig skriver permanent under med en engelsk klub eller bliver taget ind i varmen hos Valencia.

Klubber, der meldes interesserede er Newcastle og West Bromwich Albion.

6. Calum Chambers

FBL-ENG-PR-CHELSEA-MIDDLESBROUGH

Endnu en lejesvend hos Middlesbrough er Calum Chambers, der vender tilbage til Emirates til sommer. Men det er dog svært at forestille at Chambers vil få særligt meget førsteholdsfodbold at se London, hvorfor han formentlig skifter permanent eller midlertidigt til en ny klub.

Heriblandt Newcastle.

5. Jermain Defoe

Sunderland v Swansea City - Premier League

Jermain Defoe vil være 35 år næste sæson, men han er stadig i bedre form end mange af de andre middelmådige angribere i Premier League.

Sunderland rykker ned, men Defoe vil med sikkerhed blive på højeste niveau i Europa, hvorfor klubber som West Ham, Bournemouth, Crystal Palace og West Bromwich Albion meldes mere end interesserede.