Manchester United ser ud til at lukke hullet en smule til by-rivalerne fra Manchester City. Det har givet blod på tanden i den røde del af Manchester, som vil bruge mange penge til sommer.

Foto: EPA/HANNAH MCKAY

Sommertransfervinduet bliver formentlig fyldt med hektisk aktivitet for Manchester Uniteds vedkommende, idet de prøver på at lukke hullet op til Manchester City, der har gang i en imponerende sæson.

Uniteds cheftræner, José Mourinho, har udpeget Citys købekraft som en del af årsagen til, at De Røde Djævle ikke er tættere på dem pointmæssigt i denne sæson. Han vil helt sikkert få et ton af penge at arbejde med til sommer.

United har allerede spenderet store summer af britiske pund i de seneste to vinduer. Således har man købt Paul Pogba og Romelu Lukaku for henholdsvis 800 og 700 millioner kroner.

Der er visse områder, Mourinho har til opgave at forstærke, hvis han vil dyste med om mesterskabet i næste sæson. Disse positionen gælder venstrebacken, midterforsvaret og den centrale midtbane.

Det har set tyndt ud på disse områder i denne sæson – og der har ofte været roteret rundt mellem Ashley Young, Chris Smalling og Scott McTominay i mangel af bedre.

Her er fem indkøb, de kunne foretage sig.

5 – Samuel Umtiti

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Samuel Umtiti anses som en af de spillere, der står øverst på José Mourinhos ønskeliste denne sommer. Barcelona-spilleren har kontrakt frem til 2021, men har en frikøbsklausul på 53 millioner pund, som Manchester United kan aktivere.

Den 24-årige franskmand er en af de mest eftertragtede spillere i Europa, og Barcelona har endnu til gode at ændre eller fjerne frikøbsklausulen, der kan lade ham gå rimelig billigt.

Mourinho vil helt sikkert kigge på at forstærke defensiven. Chris Smalling, Victor Lindelöf og Phil Jones imponerer ikke i øjeblikket.

Umtiti vil tilføje styrke, boldsikkerhed, en fantastisk forståelse af spillet og gode pasningsevner.

Såfremt Umtiti skulle blive en del af midterforsvaret sammen med Eric Bailly i den kommende sæson, så vil Manchester United have et topmoderne midterforsvar.

4 – Danny Rose

Foto: Clive Mason/Getty Images

Danny Rose har ikke været førstevalg hos Tottenham i denne sæson. Klubbens træner, Mauricio Pochettino, har i stedet foretrukket Ben Davies på venstre back.

Årsagen til den manglende spilletid er måske slet ikke resultatet af Danny Roses kvaliteter eller mangel på samme. Sidste sommer gik han nemlig offentligt ud og kritiserede klubbens transferpolitik. Siden da har han kun fået spilletid fra start i syv kampe.

Venstreback-positionen har været et sårbart område for Mourinho. Ashley Young har spillet der i det meste af sæsonen. Selv om han har gjort et godt arbejde her, så fylder han 33 år til sommer. United-manageren vil nok gerne have en langtidserstatning for at dække hullet, når Young engang er væk.

Rose vil tilføje hurtighed, en trussel fra dybden og indlæg i topklasse. Hans erfaring i Premier League vil også gøre ham til en god investering for United.

Benyt pilene nedenfor, hvis du ønsker at bladre