Ligesom mode og biler er en integreret del af en fodboldspillers hverdag, er hår og frisurer det også. I fodboldens historie har der været nogle særdeles ulækre ‘hestehaler’ – Vi tager et kig på fem af dem: 

Af Kristian Paris 

Andy Caroll

En tidligere ‘bad boy’ fra Gateshead. Spiller i øjeblikket i Premier League for West Ham, som han har gjort siden 2013. I 2011 blev den høje angriber købt af Liverpool, af en sum, der dengang slog transferrekorden i England.
Se lige det hår… afskyeligt…

Ronaldinho

Vi kender ham alle. En af fodboldens helt store spillere.
Det er godt han kan spille fodbold, for køn er han ikke. Det lange, krøllede hår, der for det meste var sat op  i en hestehale, gør det bestemt ikke bedre.

Nicklas Bendtner

Lord Bendtner. Legende. Er kendt af de fleste fodboldfans. En charmør blandt damerne, men den hestehale/man bunn kan han godt droppe. Det klæder dig ikke Lord…

Taribo West

De færreste kender nok denne afrikaner for hans fodboldspil, men nærmere på hans vanvittige hårpragt. Nigerianeren er i dag 42 år. I hans karriere spillede han blandt andet i Frankrig, Tyskland, Brasilien og en enkelt sæson i England.

David Seaman

Denne hårpragt er definitionen af klam. Krydret med et flot overskæg og hår til skulderbladene. Ulækkert.

Seaman spillede som målmand i England for blandt andre Arsenal, QPR og Manchester City. Han har optrådt 75 gange for det engelske landshold.