Forud for en Premier League start, der rigtig begynder i dag og i morgen, har vi her på siden taget et kig i historien, og fundet frem til de hold, der var lige ved og næsten ved at vinde det prestige fulde engelske mesterskab. Vi ville så gerne have set dem vinde… 

AF KRISTIAN PARIS

Liverpool (2013/14)

 (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

101 mål blev det til i 13/14 sæsonen, men de røde formåede ikke at vinde titlen i 2014.

Truppen var vel ellers bedre end nogensinde med et angreb bestående af Suarez og Sturridge, der tilsammen lavede 52 mål – derudover lavede captain fantastic imponerende 14 mål på egen hånd.

Modsat det, lukkede holdet hele 50 mål ind i hele sæsonen, og med sådan en statistik kan man altså bare ikke vinde verdens bedste liga.

Tottenham Hotspur (2016/17)

 (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Tottenham var flyvende sidste år – hvem husker ikke de scorende makkerpar Harry Kane og det unge wonderkid Dele Alli, der bare dominerede Tottenhams hold.

Selvom Kane godt nok var skadet, lavede han alligevel 35 mål i alle turneringer sidste år, ligesom Son lavede 21 og Alli nåede op på 22. Derudover bestod defensiven af Walker, Rose, Verthongen og Alderweireld – en af de bedste forsvar i ligaen, og det var bestemt en skam, at de  ikke vandt ligaen.

1. Chelsea (2006/07)

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

I den her sæson vandt de FA Cuppen, Liga Cuppen og kom i Champions League semifinalen… alligevel blev det ikke til en engelsk titel for the speciel one i sæson 06/07.

Dengang dominerende stjerner som Essien, Makalele og Carvalho det blå hold fra London, ligesom Frank Lampard og Drogba leverede kasserne fra den offensive del af holdet.