Vi nærmer os slutningen af dette år, og dermed er det meget snart blevet tid til en ny kåring af verdens bedste fodboldspiller – den såkaldte Ballon d’Or. 

AF KRISTIAN PARIS

Her tager vi et kig på – ikke dem, der vinder i år – men dem, der formentlig vinder en dag ude i fremtiden…

4. Dele Alli

Dele Alli spillede for MK Dons, før turen gik til White Hart Lane. (Photo by Pete Norton/Getty Images)

Efter nogle helt fantastiske år i Tottenham er han i denne sæson blev lidt mindre synlig for London holdet. Godt nok spiller han hver eneste weekend og er en bærende kraft, men den der X-faktor er væk.

Alligevel tror vi dog på, at han kommer til at nå store højder…enten med Tottenham (formentlig ikke) eller med en anden storklub i Europa.

3. Marco Asensio

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Denne mand laver KUN flotte mål. Intet andet. Det er vanvittigt.

Han har både i sidste sæson, men også i denne, været en af de mest iøjenfaldende spillere på Real Madrids mandskab, der i sidste sæson sikrede sig både La Liga og CHampions League.

Asensio strålede i Bales fravær og det har nu gjort, at waliseren ser ud til at forlade den spanske hovedstad.

2. Ousmane Dembele

 EPA/BERND THISSEN

Han er blot 20 år i sommers blev han hentet til Barcelona for omkring 750 millioner kroner, og nu spiller han sammen med selveste Messi.

Dembele er uden tvivl en af de bedste unge spillere på planeten og vi forventer os store ting af ham i fremtiden.

Kylian Mbappe

 (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Naturligvis er denne enestående franskmand på listen. Han forventes at kunne konkurere mod selveste Ronalod og Messi indenfor nogle blot få år – om det er rigtig bliver spændende.
I hvert fald har han evnerne til det:

Faktisk blev han i tirsdags den yngste spiller til at score 10 mål i Champions League nogensinde – og det siger, altså ikke så lidt vel?