I kølvandet på adskillige store transfers over de sidste par dage, dykker vi ned i gemmerne og tager et kig på de transfers, der har varet aller kortest tid. Her er en liste. 

AF KRISTIAN PARIS

John Obi Mikel

Nigerian soccer player John Obi Mikel sm

Transfer: Lyn til Manchester United til Chelsea

Tid i United: tre måneder

Det her er en af de mest kontroversielle transfer sagaer i historien (og også derfor den er på listen). Det nigerianske wonderkid John Obi Mikel kom faktisk før han kom til Chelsea til rivalerne fra Manchester United. Og det er de færreste der ved det.

I april 2005 blev Mikel præsenteret som United spiller – billedet er fra en konference med pressen, og en af de få billeder af Mikel med i en United trøje.

Men måneder senere blev den kun 18-årige midtbanespille officielt Chelsea spiller. London klubben skulle betale  i omegnen af 160 millioner til den norske klub Lyn – og det var vel brugte millioner.

Martin Demichelis

Club Atletico de Madrid v Numancia C. D. - Jesus Gil y Gil Trophy

Transfer: Malaga til Atletico Madrid til Manchester City 

Tid i Atletico: Mindre end to måneder

Dette er en transfer de fleste kan huske. Den tidligere argentinske forsvarsspiller havde et meget  kort ophold i den spanske hovedstadsklub Atletico Madrid. Det kom ikke som nogen overraskelse da han skiftede den mindre profilerede spanske klub Malaga ud med en af de bedste spanske klubber i ligaen. Handel var fri i sommeren 2013.

Demichelis nåede at spille et par venskabskampe for klubben, men Manuel Pelligrini, hans tidligere manager, hentede ham nogle måneder efter for omkring 45 millioner.

Dietmar Hamann

Manchester City v Bolton Wanderers - Premier League

Transfer: Liverpool til Bolton Wanderers til Manchester City

Tid i Bolton: En dag

Den her transfer kender de færreste nok. Den tyske forsvarsspiller Dietmar Hartmann forlod Liverpool på en fri transfer af Sam Allardyce og Bolton.

Men blot 24 timer senere, blev den tidligere Bayern München spiller køb af Manchester City for bare sølle 4 millioner kroner.