Managers bliver konstant udskiftet og det kan nogle gange gå så stærkt, at det kan være svært at følge med. Vi giver jer her et overblik over de ledige managers, der med stor sandsynlighed vender tilbage til trænerbænken til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS 

Claudio Ranieri

Leicester City Barclays Premier League Winners Bus Parade

En af de mest populære managers i moderne fodbold, Claudio Ranieri, vil med sikkerhed vende tilbage til managersædet til sommer, efter han noget overraskende blev fyret af Leicester City – under et år efter italieneren vandt Premier League trofæet til klubben.

 Laurent Blanc

FBL-FRA-CUP-MARSEILLE-PSG

Den tidligere Man Utd forsvarsspiller har gang i en meget succesfuld trænerkarriere, selvom han på det seneste har haft nogle nedture.

Stod sidst i spidsen for den franske hovedstadsklub PSG i tre år, hvor han dominerede Ligue 1 i stor stil.

Han har faktisk endnu ikke været manager i udlandet, men måske kan vi se den 51-årige franskmand et andet sted end Frankrig til sommer.

Roberto Mancini

SS Lazio v UC Sampdoria - Serie A

Har indtil videre haft et år uden at være ansat som manager efter det mislykkedes i Inter – blev faktisk kædet sammen med Ranieris tidligere klub Leicester, da hans landsmand blev fyret.

Hans ideelle CV gør ham faktisk til en kandidat for de fleste hold, der har en managerfornyelse i tankerne, eftersom italieneren både har vundet Serie A og Premier League som manager.

1. Guus Hiddink

FBL-ENG-PR-CHELSEA-LEICESTER

Bliver Guus Hiddink manager for Chelsea for tredje gang? Nok ikke.

Men hvis du tænker over, er der altid sort uheld over de managere, der vinder Premier League. Antonio Conte kommer nok med sikkerhed til at gøre det bedre end både Ranieri og Mourinho, der tidligere også har vundet trofæet.

Hollænderen har ikke været manager siden sidst han var på Stamford Bridge, men det dømmer ham helt sikkert ikke ude af billedet for nye klubber. Vi tror i hvert fald, at den 70 årige hollænder finder en ny klub inden den nye sæson.