Det er blevet tid til et kig i historiebøgerne efter de managers i Englands bedste række, der har siddet på posten i længst tid. 

AF KRISTIAN PARIS

Rafael Benitez – 2119 dage

Liverpool manager Rafael Benitez shouts

Liverpool

August 2004 – Juni 2010

Rafa Benitez kom til Liverpool efter at have vundet to La Liga titler og en Europa League med Valencia suverænt. Han leverede og vandt Champions League med klubben i første sæson – nåede finalen året efter og var store udfordre til titlen i 2009.

4. Harry Redknapp – 2 454 dage

Leicester v  West Ham Harry Redknapp

West Ham United

August 1994 – Maj 2001

Manager for West Ham Harry Redknapp fik London klubben i Premier League i den anden udgave af Englands bedste række, og her blev de de næste syv år, da the Hammers virkelig var en del af topeuropæisk fodbold.

West Ham sluttede nemlig nummer fem i 98/99 sæsonen. Everntyret sluttede brat, da Redknapp eftersigende kom lidt op og skændes med boss Terry Brow og det fik ham til ikke at forlænge sin kontrakt som ellers var planen.

3. David Moyes – 4 082 dage

Everton v Bolton Wanderers - Premier League

Everton

Marts 2002 – Maj 2013

Selvom han fejlede gevaldigt i både Manchester United og Sunderland, var han bare oustanding i Everton i de 11 år han var i klubben. Han får bestemt ikke credit for de år han leverede i Everton, hvor han i sin bedste sæson sluttede som nummer syv – og det var i hans første sæson med klubben.

2. Sir Alex Ferguson – 7 582 days

Sir Alex Ferguson of Manchester United

Manchester United

August 1992 – Maj 2013

I mange år har Ferguson været den manager, der har siddet længst tid på posten i PL. Men ikke mere. Nu er han nummer to selvom han var i Manchester i 21 år…

Efter sit første trofæ i 1992/93 gik det bare derud af. Ferguson vandt rub og stub med de røde djævle.

1. Arsene Wenger – 7 583 dage

Sydney FC v Arsenal

Arsenal

Oktober 1996 – present

Lige nu har ingen været længere tid i en klub end Wenger, der har været 21 år i klubben.

Franskmanden har ikke vundet så mange trofæer som Ferguson men i sin første sæson vandt han the double, ligesom han også gik ubesejret igennem en sæson tilbage i 03/04.