Transfer deadline day er godt nok først om et godt stykke tid, men vi har alligevel taget et kig på de mest overraskende af slagsen. Læs med her. 

AF KRISTIAN PARIS

1. Mesut Ozil

FBL-ENG-PR-ARSENAL-STOKE

Transfer: Real Madrid til Arsenal for 400 millioner, September 2013

Skete på transfermarkedets sidste dag tilbage i sommeren 2013. The Gunners slog på alle tænkelige måder deres hidtige transferrekord på 270 millioner, da de hentede tysk-tyrkeren.

Og Real Madrid var opsatte på at få nogle penge den anden vej, eftersom de netop havde hentet Bale som den dyreste spiller i verden. DErfor røg Özil af sted.

 2. Rafael van der Vaart

Tottenham Hotspur's Dutch midfielder Raf

Transfer: Real Madrid til Tottenham Hotspur for 80 millioner, August 2010

Spurs sikrede sig noget overraskende den hollandske angriber Rafael van der Vaart fra Real Madrid tilbage i 2010. Og handlen lød imponerende nok på bare 80 millioner.

Den hollandske landsholdsspiller viste sig at være en kæmpe tilføjelse til truppen, og i debut sæsonen hjalp han London klubben til en kvartfinale i Champions League.


3. Fernando Torres

Chelsea v Liverpool - Premier League

Transfer: Liverpool til Chelsea for 500 millioner, Januar 2011

Grunden til, at Liverpool var så opsatte på at hente Andy Caroll var, at de  netop havde solgt Torres til rivalerne fra Chelsea for en daværende rekord i britisk fodbold.

Torres var ellers indbegrebet af Liverpool, men på trods af modstand fra ham selv og fans blev spanieren alligevel solgt til højestbydende fra Chelsea.