Forsvar er det bedste angreb. Sådan lyder et gammelt mundheld, der for mange managere udgør hele deres fodbold filosofi og deres taktiske evner. Læs her om de klubber, der endnu ikke har tabt i denne sæson på hjemmebane.

AF KRISTIAN PARIS 

4. Hoffenheim

FBL-GER-BUNDESLIGA-HOFFENHEIM-FRANKFURT

Der er svært at sige om nogen havde med at finde klubben, hvor de er i dag, for et år siden. Klubben har i denne sæson sikret sig Champions League kvalifikation, ligesom de i denne sæson er ubesejret på hjemmebane i ligaen – det for første gang i klubbens historie.

For et år siden flirtede klubben med nedrykning, men klarede det med nødt og næppe. Men efter den 29-årige manager Julian Nagelsmann tog over i sommers har klubben taget en total udrejning, og er nu i toppen af Bundesligaen

3. Nice

FBL-FRA-LIGUE1-NICE-PARIS-SAINT-GERMAIN

endnu en overraskelse på listen. OGC Nices sejr over PSG i weekenden på deres egen hjemmebane bekræftede deres ubesejrede stime på hjemmebane i denne sæson.

Champions League er blevet garanteret i næste sæson for Balotteli og co. men mesterskaber i denne sæson synes dog udenfor rækkevidde.

2. Juventus

FBL-ITA-SERIEA-JUVENTUS-GENOA

Juventus hjemmesejr sidste weekend over Geno udbyggede deres ubesejrede stime på Juventus Stadium; hele 33 kampe…

Nok det hold, der over de seneste sæsoner er blevet kendt som holdet med det mest solide og bedste forsvar i Europa.

1. Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur v Arsenal - Premier League

Det eneste klub fra Premier League på denne liste. Hvis klubben ønsker ikke at have tabt på hjemmebane i denne sæson, bliver de nødt til at holde Manchester United fra det, når det møder dem i den sidste kamp hjemme i denne sæson.

relativt  usandsynligt, eftersom Eriksen og co. pt har opbygget en sejrsstime på hele ni kampe.