I takt med at sæsonen er ved at gå på hæld, laver diverse medier og hjemmesider, statistik over alverdens data. Nu er det kommer til de spillere i Premier League, der har spillet ALLER flest minutter i ligaen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Lukasz Fabianski – 3 330 minutter

AFC Bournemouth v Swansea City - Premier League

Den keeper i England, der har spillet flest minutter i den bedste række.
Men Fabianski havde faktisk en svær start på sin karriere i England. Han kom til Arsenal fra hjemlandet Polen i 2007, hvor han stort set kun blev brugt som back-up for Petr Cech indtil 2014.

I denne sommer forlod Cech Arsenal til Chelsea, ligesom Fabianski valgte at skifte til Wales og Swansea.

I denne sæson har spillet samtlige af klubens kampe…

Jermaine Defoe – 3 322 minutter

Sunderland v Swansea City - Premier League

Sunderland har været frygtelig i denne sæson. I 37 kampe, er de klubben, der har scoret færrest mål, produceret næstfærrest chancer og så videre… Det har i hvert fald været frygteligt at se på.

Men veteranen Jermain Defoe har været trofast og scoret de mål, der nu en gang skulle til. Faktisk har han formået at lave hele 15  basser i ligaen, og med en klausul i kontrakt, der tillader ham at skifte klub, hvis klubben rykker ned, er han nok at finde i anden klub efter sommerferien.

Cesar Azpilicueta – 3 330 minutter

Chelsea v Watford - Premier League

Hvad mere behøver, der at blive sagt om denne enestående, trofaste, fantastiske spiller, der er den spiller i Englands bedste række, der har spillet allerflest minutter på banen.

Vi fortolker det som et ultimativt symbol på Antonio Contes blinde tillid til spanieren, der i denne sæson har været en del af Contes berømte tre back kæde – et system, der har medført klubbens sjette mesterskab.