Fodbold er et emotionelt spil. For spillere, trænere og fans, er det fantastisk at have den specielle ven man kan dele både op- og nedture med. 

Her er tre af de største ‘bromances’ i moderne fodbold. 

AF KRISTIAN PARIS 

Marco Reus & Mario Gotze

(Photo by VI Images via Getty Images)

Det stærke makkerpar også kendt som ‘Gotzeus’ har en stærk og solid fanbase. Götze og Reus er ikke kun holdkammerater i Dortmund, men de er ekstrem tætte venner.

Et eksempel er Götze beslutning om at bære en trøje med Reus’ navn under Tyskland sejr ved VM i 2014.

Reus var som bekendt ikke med under slutrunden grundet en skade. Takket være en hans BFF var han der på en eller anden måde. Götze dedikerede også hans nogle af hans mål til hans skadede, fraværende ven og holdkammerat.

Dele Alli & Eric Dier

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

De er virkelig dét største bromance par i Premier League.

Dele Alli har beskrevet Eric Dier, lige efter hans ankomst fra portugisiske Sportin CP som “en af de rareste og flinkeste personer, han nogensinde har mødt”.

De to poserer faktisk også regelmæssigt på selfier på de sociale medier, hvor de også laver pranks på hinanden. Ja, de ser bare ud til at nyde hinandens selskab og deres fritid sammen.

Alli vil endnu ikke bekræfte forhold og han insisterer på, at “kærlighed er et stærkt ord, men vi kan virkelig godt lide hinanden”

Gianluigi Buffon & Iker Casillas

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Selvom de aldrig i karrieren har været holdkammerater, er kærligheden og respekt i mellem de to speciel. Det er jo trods alt, to af verdens bedste keepere i historien.

De to målmænd har lige knap begge to været på toppen af moderne fodbold i 20 år, hvilket bestemt har styrket deres bånd. Det kom tydeligst til udtryk i Champions League mødet mellem Juventus og Porto i sidste måned.