Det er essentielt for en klub at have en pålidelig og sikker målmand mellem stolperne som bagerste mand. Hvis man som Liverpool eller Arsenal ønsker at være en topklub er det endnu mere vigtigt at skaffe en god og sikker keeper. 

AF KRISTIAN PARIS

Ifølge britisk the Sun her i dag, søndag, ser det ud til, at det bliver de to Premier League klubber, Arsenal og Liverpool, der kommer til at kæmpe om at få en underskrift fra den engelske keeper, Jack Butland, der lige nu spiller i Stoke City.

Selvom Jürgen Klopp den seneste tid har gjort opmærksom på, at han er mere end tilfreds med hans egen trups målmandssituation. Alligevel skriver flere medier, at tyskeren ønsker at gøre en indsats for at hente den engelske målmand, Jack Butland.

Men han er ikke alene om måske at ville hente ham. Premier League kollegerne fra Arsenal skulle åbenbart også være klar til hente englænderen.

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

De fleste er godt klar over, at Simon Mignolet og Loris Karius, som er Klopps eneste keepere i truppen, bestemt ikke har præsteret tilstrækkeligt – i hvert fald ikke for en klub af Liverpools kaliber. Derfor rygtes det nu, at the Reds er klar til at betale de 400 millioner kroner som Stoke City kræver for deres talentfulde keeper.

The Gunners er også på udkig efter en ny målmand, eftersom deres rutinerede førstevalg, Petr Cech, lige er rundet de 35 år, og måske ikke har så mange år tilbage på aller øverste hylde i England.

Butland er stadig kun 24 år og har de bedste 10 år tilbage af sin karriere, og han bliver hele tiden bedre. Han kom til Stoke fra Birmingham i 2013 efter han brød igennem i ungdomsrækkerne i klubben. Nu har han de seneste sæsoner etableret sig som en de mest talentfulde unge keepere i Premier League.