Liverpool er lige nu meget tæt på at komme af med en af deres bænkevarmere, der ikke har fået mange chancer i denne sæson. En tidligere stjerne, der ikke har formået at slå igennem under Klopp. 

AF KRISTIAN PARIS

Liverpools angriber Daniel Sturridge kan nemlig blive tilbudt muligheden for at forlade England til fordel for Italien og den bedste række, Serie A, efter han har tilbragt næsten hele fem år i Liverpool.

Han skiftede i januar 2013 til Liverpool fra Premier Leauge kollegerne Chelsea for 135 millioner kroner. Det viste sig at være et godt køb for i løbet af få sæsoner blev han en af nøglespillerne, og han var en del af den offensive trio, sammen med Suarez og Sterling, der næsten førte holdet til mesterskabet i 13/14 sæsonen.

Men den 28-årige spillers form har altså taget et alvorligt dyk nedad og bliver nu valgt fra til fordel for Coutinho og Roberto Firmino.

 

Sturridge er meget tæt på at være fortid på Anfield (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

I følge den britiske avis the Guardian, kan Liverpool sælge englænderen til AC Milan, der er meget interesseret i landsholdsspilleren. Deres sommersignings til offensiven, Nikola, Kalinic og Andre Silva, har nemlig ikke helt formået at leveret på allerhøjeste niveau endnu.

Selvom Vicenzo Montellas klub brugte næsten hele 2 milliarder på nyindkøb i sommers har de ikke formået at følge med titelfavoritterne fra Napoli og Juventus.

Og selvom Sturridge ikke har leveret særlig meget i denne sæson, ændrer det ikke på det faktum,  at han faktisk har scoret hele 50 mål i blot 97 kampe fore Merseyside klubben.

Liverpools manager, Klopp indrømmer dog stadig, har Sturridge har en enorm effekt på truppen, selvom han ikke spiller regelmæssigt.

 – En spiller som Sturridge, der er så god, er ikke glad for at sidde på bænken, men han skal bare vide, at vi har brug for alle vores spillere i hårde perioder som denne her.