Denne sommer har været travl for den traditionsrige storklub, Liverpool. Men den bliver travlere endnu, spår den tidligere profil i klubben, John Barnes. Den tidligere Liverpool-profil, John Barnes, mener, at Naby Keita og Virgil van Dijk kan ankomme til klubben på transfervinduets sidste dag.

Virgil van Dijk er den ene af to spillere, der ifølge John Barnes kan ankomme til Anfield på transfervinduets sidste dag. Foto: Getty Images

Liverpool har denne sommer hentet Dominic Solanke, Mohamed Salah og Andrew Robertson til klubben, men også Virgil van Dijk og Naby Keita rygtes kraftigt til Anfield-klubben.

De to har været rygtet på vej til Liverpool gennem flere måneder, og jagten er bestemt ikke færdig fra Liverpools side. Den store stjerne i klubben, John Barnes, fortæller, at de to spillere måske først kommer på transfervinduets sidste dag.

Til Sky Sports udtaler han følgende:

“Det er katten efter musen. Nogle gange er man nødt til at vente til transfervinduets sidste dag, hvor nogle enten blinker først, eller hvor nogen finder flere penge frem. Det er bedst at få handlerne i hus hurtigt, og det kan man måske gøre, hvis man er Manchester City eller CHelsea.

Men for hold som Liverpool er man måske nødt til at vente til Deadline Day, hvor man ikke får tid til at spille truppen på plads. Men det er naturen bag en stor klub. Det er en stor klubs lod at vente til det sidste minut for at handlen er på plads.”

RB Leipzig holder fast i, at Naby Keita ikke er til salg, mens Southampton i går har sendt Virgil van Dijk ud på træningsbanen for sig, da han skulle ønske et skifte til Liverpool.

Fik du set? Video: Mohamed Salahs mål sender Liverpool-fansene i den syvende himmel