(Photo: Getty Images)

Lovren/Gomez førsteprioritet

Fabinho kommer formentlig til at udfylde midstopper rollen i kampen. Måske bliver Jordan Henderson til og med også spurgt. En af dem skal i hvert fald spille sammen med Joel Matip.

Det er et stort problem for klubben, der ellers har en meget bred og konkurrencerig trup. Bare ikke i defensiven. Det er også derfor det ville være mest naturligt at forstærke sig der til sommer.

“Jeg er overbevist om, at en midtstopper er på Klopps ønskeliste til sommer. Jeg kan ikke se hvordan de samme problemer kan fortsætte ind i næste sæson også. ” slog Pearce fast.

“Det faktum, at Lovren og Matip misser for meget fodbold betyder bare en del. Liverpool har spillet 26 kampe i Premier League i denne sæson. Lovren har kun spillet i ni af dem. ” forklarede han yderligere.

“Gomez er en god spiller, og han er kun 21 år gammel. Han kan være en del af Liverpools hold i det næste årti og til og med mere. Han har bare været uheldig med alle de skader.

Jeg kan rigtig godt lide van Dijk. Specielt når han spiller med Gomez som makker. Selvom det måske er det ultimative førstehold, så går det ikke at holdet er så sårbart, når en af dem ikke spiller. De skal have mere konkurrence. Og det får man ved at hente endnu en midstopper når transfervinduet åbner igen til sommer .” slog journalisten fast.