Liverpool er nødt til at finde en ny Sadio Mane forud for næste sæson. Det har træner Jurgen Klopp hele sommerferien til. Dette er i hvert fald tilfældet, hvis man spørger den tidligere Liverpool-spiller og nuværende fodboldkommentator Jamie Carragher. Og den ‘nye’ Sadio Mane skal findes under sommerens VM-slutrunde i Rusland, slår den tidligere engelske forsvarsspiller fast.

The Reds, som Liverpool også kaldes, er nødt til at forbedre deres offensive kvaliteter inden næste sæson sparkes igang – det skal gøres ved, at man sørge for at finde det næste scoop – at hente en ny form for Sadio Mane til Anfield Road. Snakker man om offensive kvaliteter i Liverpool, så er det svært ikke at nævne Europas mest scorende spiller, Mohamed Salah, og han kompagnonger, Roberto Firmino, Sadio Mane og Alex Oxlade-Chamberlain. De har alle været fantastiske for Merseysideklubben i denne sæson, og det er netop dem, der er hovedårsag til at klubben i denne Premier League-sæson formenetlig bliver nummer tre.

(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Ifølge det engelske medie Goal.com siger Carragher følgende om indkøbet af den ‘nye’ Mane:

“Du er nødt til at være bekymret. Jeg synes, at mandskabet i Liverpool var rigtig godt i starten af sæson, men nu synes jeg, at træner Jurgen Klopp har brug for spillere, der kan dække ind for de tre oppe foran (Salah, Firmino og Mane, red.). Det skal være sådan, at når han skifter ud, så svækkes kvaliteten på banen ikke, og det er ikke tilfældet lige nu.”

“Godt nok kommer Naby Keita til fra Bundesligaen efter sommerferien, men derudover synes jeg også, at man mangler en spiller, der kan kompensere for de ting Philippe Coutinho gjorde, da han var i Liverpool. De tre oppe foran er gode, men nogen gange mangler Courtinho på banen – og det er tydeligt.”