Liverpool har i mange år haltet bagefter de helt store klubber i Europa og Premier League. På trods af tilkomsten af Jürgen Klopp sidste sæson er det ikke blevet bedre i år. Klubben har brug for ændringer. Og det skal være nu.

AF KRISTIAN PARIS

Liverpool har angiveligt stadig problemer i forhandlingerne med den egyptiske Serie A spiller Mohamed Salah fra Roma. Derfor holder klubben stadig øje med andre, potentielle spillere.

Og Salah var faktisk utrolig tæt på at skrive under med the Reds tilbage i 2014, og derfor er Salah angiveligt  meget opsat på at komme tilbage til Premier League. Det er nemlig kommet frem, at landsholdsspilleren har fortalt fans i Egypten, at han regner med at spille i Premier League efter sommerferien.

Men Salah har faktisk en gang før været i Premier League, da han i 2014 skiftede de trygge rammer i Basel ud med kontrakt i selveste Chelsea i London, efter han scorede to gange mod Mourinho og co. I Europa League opgørene mellem de to klubber.
Men i England blev det dog ikke til den store succes, og afrikaneren røg hurtigt videre i systemet og spiller nu i Roma i Serie A, der netop er blevet nummer to.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, er angiveligt klar til at betale overraskende 350 millioner for den hurtige kant i håbet om, at han slår til i Premier League i andet forsøg.

Men hvis ikke italienerne er klar til at slippe den brandvarme kantspiller,  har Klopp også andre spillere i tankerne. The Echo hævder, at tyskeren har et godt øje til Sporting CPs GElson Martins og Bayern Münchens Douglas Costa, ligesom også Serie A konkurrenternes Keita Balde er et muligt transferemne.

Men måske skulle romaerne alligevel overveje at sælge spilleren, eftersom klubben hente angriberen for bare 90 millioner kroner tilbage i 2015. Nu kan de altså næsten fire gange så penge i kassen, og det er normalt en pengesum man ikke siger nej til – uanset spillerens navn.